Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marinade
- 120 g de vin rouge
- 25 g de sauce de soja
- 120 g de crème de soja
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 branche de romarin frais
- 200 g de tofu ferme, coupé en dés (1 cm env.)
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 400 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en cubes
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 15 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée de haricots azuki à la provençale
13 godz.
Chili sans viande
1 Std.
Bolognaise de soja
40 Min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2 Std.
Paëlla aux haricots rouges
1h 15min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2 Std.
Aubergine au tofu
1 Std.
Hachis de légumes au boulgour
1h 15min
Blanquette de panisse
1h 30min
Garbure au tofu
1h 45min
Seitan à l'orange
1 Std.
Tartiflette au tofu fumé
1h 20min