Tegamini di cipolle e alici
TM31 TM5 TM6

Tegamini di cipolle e alici

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di uvetta sultanina
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 10 g di zucchero di canna
  • 15 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
  • 60 g di pangrattato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1075 kJ / 257 kcal
Protein
12.5 g
Sacharidy
21.2 g
Tuk
14.2 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty