Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Sgombri all'agro
1h 45min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalá alle olive
25 min
Triglie in salsa piccante
30min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla cappuccina
55min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla ligure
1h