Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla Soutelo
30min
Caponata alla catanese
1h
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalá alle olive
25min
Alici alla Reggina
45min
Tegamini fave e funghi
3h 10min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Alici ripiene
50 min
Baccalà alla Veracruz
1h