Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di pinoli sgusciati
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
- 60 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Baccalà alla cappuccina
55min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Sgombri all'agro
1h 45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min