Tegamini di cipolle e alici

Tegamini di cipolle e alici

4.8 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di uvetta sultanina
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 10 g di zucchero di canna
  • 15 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di alici fresche pulite ed aperte a libro
  • 60 g di pangrattato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12.5 g
Kalorie 1075 kJ / 257 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 21.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...