Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di chicchi di grano precotti (cottura 10 minuti)
- 350 g di tacchino a fette e in pezzi (2-3 cm)
- 20 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco (peso netto)
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinaci al burro
30 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 Std.
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min