Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di chicchi di grano precotti (cottura 10 minuti)
- 350 g di tacchino a fette e in pezzi (2-3 cm)
- 20 g di succo di limone, preferibilmente biologico, spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di cimette di cavolfiore romanesco (peso netto)
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di formaggio primo sale a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2422 kJ / 579 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Broccoli e salsiccia
30 min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20min
Insalata di fagiolini
40 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
1h 10 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 min