Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cime di rapa, pulite e ben strizzate
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 16 biscotti di avena, tipo digestive
- burro fuso, q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Pancotto con cime di rape
40min
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min