Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cime di rapa, pulite e ben strizzate
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 16 biscotti di avena, tipo digestive
- burro fuso, q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Cicorie stufate
35p
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Mini quiche al radicchio
1j 10 menit
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50min
Polpettone di seitan
50min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1 godz. 30 min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3óra 30p