Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di scalogno
- 130 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 31.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta al formaggio
1h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Risotto timo e toma
35 Min
Bonèt
2 Std.
Mini bonet
2 Std.
Bagna cauda
35 Min
Panissa vercellese
35 Min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Peperoni alla piemontese
55min
Semolino dolce
1h
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min