
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 230 g Mehl
- 30 g Speisestärke
- 130 g Wasser
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Hähnchen
- 80 g Zwiebeln in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 350 g Hähnchenbrust in Stücken (2 cm)
- 8 - 10 Knoblauchzehen nach Geschmack
- 2 ½ EL Sesamöl
- ¼ TL Pfeffer
Nudeln und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 1 Prise Salz
- Sesamöl zum Beträufeln
- 2 Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen (5 mm)
- Gochujang (koreanische Chilipaste) zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 440 kcal / 1852 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 50 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1hod.
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1hod.
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1hod. 35min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1hod. 40min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1hod. 10min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1hod. 40min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3hod. 10min