Kompatibilní verze
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de massa de pimentão
- 1500 g lombo de porco em lençol p/ rechear
- 1 folha de louro
- 1 c. sopa de sementes de cominhos
- 10 g azeite
- 200 g alperces secos
- 500 g vinho do Porto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1927.5 kJ / 460.7 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 453.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pato com espinafres salteados e romã
45 Min
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1 Std.
Rosbife com molho de manga e malagueta
2 Std. 45 Min
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1 Std. 35 Min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1 Std.
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11 Std.
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40 Min
Bolinhas de queijo de cabra, uvas e pistácio
45 Min
Lombo de porco recheado
1h 30min
Bolo de amêndoa com ovos-moles
2 Std. 20 Min
Doce de abóbora, laranja e gengibre
1 Std.
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min