Kompatibilní verze
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dentes de alho
- 200 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de massa de pimentão
- 1500 g lombo de porco em lençol p/ rechear
- 1 folha de louro
- 1 c. sopa de sementes de cominhos
- 10 g azeite
- 200 g alperces secos
- 500 g vinho do Porto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1927.5 kJ / 460.7 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 453.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de porco com molho agridoce
13hod.
Sela de borrego com migas de espargos
9 Std. 25 Min
Bacalhau de Natal
1h 15min
Lombinho en croûte
10h 15min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1h 20min
Rolo de bacalhau
2h
Frango com laranja e alecrim em papelote
1h 15min
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Lombo de porco recheado
1 godz. 30 min
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40 dk
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 dk
Bacalhau à abade de Priscos
50 dk