Kompatibilní verze
Sopa de nabo e alho & Papelotes de bacalhau com batata, azeitonas e alcaparras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 dentes de alho
- 10 g manjericão
- 300 g curgete cortada em pedaços
- 70 g azeite
- 3 postas de bacalhau demolhado (800 g aprox.)
- 100 g azeitona verde, sem caroço e recheada com pimento
- 50 g alcaparras
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em lâminas finas
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 750 g nabo cortado em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 20 g mel
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1200 g água
- 60 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2484.4 kJ / 593.8 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 5956.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de chuchu e funcho
40min
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Žádné hodnocení
Sopa com salsicha e couve
50min
Legumes no forno com bacon e croutons
1h 5min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Sopa antiga de alho
1h 10min
Piza verde
45min
Aveludado de cebola e tomilho
40min
Sopa de pastinaca, alho e nabo
50min
Borscht
45min
Creme de aipo e maçã
30min
Sopa de nabo e espinafres
45min