Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schweinefleisch, sehnenfrei, fettfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), gewürfelt
- 100 g fetter Speck, frisch, gewürfelt
- Butter zum Einfetten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pökelsalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Pizzagewürz
- 2 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier
- 60 g Mehl
- 60 g Fleischbrühe, flüssig, kalt
- 100 g Gouda, in Stücken
- 100 g Salami, in Stücken
- 100 g eingelegte Paprika, gut abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 924 kJ / 221 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20 min
Lyoner
12u.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1h
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Honig-Senf-Spareribs
4 Std. 20 Min
Geflügelleberwurst
6h 40min