Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue-Butter
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Rosmarinnadeln
- 1 Schalotte, klein
- 25 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 - 2 Prisen Salz, nach Geschmack
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Rauchsalz
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 7 - 8 Scheiben Bacon, dünn geschnitten (ca. 65 g)
- 1 Schweinefilet, sehnenfrei (250-300 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 70 g Basilikum-Pesto
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2769 kJ / 661 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Pulled Pork Burger
6 godz. 20 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min