Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinehaxen und Kartoffeln
- 750 g Wasser
- 2 Schweinehaxen (ca. 2 kg insgesamt), quer halbiert
- 3 TL Salz
- 3 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Pfeffer
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
Malzsauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Öl
- 300 g Malzbier
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4204 kJ / 1004 kcal
- Protein
- 74 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Schweinerücken mit schwarzer Pfeffer-Bröselkruste
1 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Coq au vin
2h
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 godz. 5 min
Gefüllte Koteletts
40min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Sauerbraten
72 godz.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2h
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.