Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (ca. 2-3 cm)
- 400 g Wasser
- 2 TL Salz
- 150 g Blattspinat, frisch, geputzt, grob zerzupft
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (ca. 5 x 2 cm)
- 10 - 15 g Dill, abgezupft, nach Geschmack
- 150 g Frischkäse
- 250 g Milch
- 4 Eier
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2800 kJ / 671 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35 Min
Lachs-Cannelloni
50 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Puten-Auflauf mit Spätzle
1h 10min
Gnocchi mit Kräutergarnelen
30 Min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 Min
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1h
Hähnchen-Sahne-Auflauf mit Reis
1h
Gnocchi-Auflauf mit Hähnchen und Spinat
1h
Fisch-Pasta
40 dk
Gemüse-Hähnchen-Auflauf
1h