
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apricot curry marinade
- 120 g dried apricots
- 3 brown onions cut into quarters
- 150 g water
- 500 g apple cider vinegar
- 1 lemon zest only (4 cm strips), no white pith
- 1 ½ tbsp curry powder
- 30 g soft brown sugar
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 8 pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)
Pork sosaties
- 1 brown onion cut into quarters, segments separated
- dried apricots (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 452.7 kcal / 1901.4 kJ
- Protein
- 30.1 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Sodík
- 462.5 mg
Alternativní recepty
Malva pudding
50min
Sausage sizzle with beer braised onions
1hod. 15min
Sweet and sour pork
40min
Traditional bobotie
1hod. 30min
Milk tart
3hod.
Chicken à la king
40min
Bunny Chow with Durban Curry
3hod.
Fragrant curried mince with tomato salad
40min
Mealie bread
55min
Koeksisters
1hod.
Vetkoek (fet-cook)
1hod. 35min
Bunny chow
45min