Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apricot curry marinade
- 120 g dried apricots
- 3 brown onions, cut into quarters
- 150 g water
- 500 g apple cider vinegar
- 1 lemon, zest only (4 cm strips), no white pith
- 1 ½ tbsp curry powder
- 30 g soft brown sugar
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 8 pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)
Pork sosaties
- 1 brown onion, cut into quarters, segments separated
- dried apricots (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1901.4 kJ / 452.7 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Tuk
- 22.7 g
- Nasycený tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 462.5 mg
Alternativní recepty
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Bunny chow
45 Min
South African curry mince
45 Min
Traditional bobotie
1h 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Fast meat bread
55min
Meatball subs
55min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Milk tart
3 Std.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1h 10min
Koeksisters
1h
Chicken à la king
40 min