Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into halves
- 20 g vegetable oil
- 20 g curry powder
- 20 g sugar (see Tips)
- 35 g brown vinegar
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp sea salt
- 500 g beef mince
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1406.2 kJ / 334.8 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 628.5 mg
Alternativní recepty
Curried sausages and lentils
1 Std.
Vetkoek (fet-cook)
1h 35 min
South African yellow rice
20 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Bunny chow
45min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Traditional bobotie
1h 30min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Mealie bread
55 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
South African yellow rice using rice mode
20 Min