Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 41.9 g
- Nasycený tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 267.9 mg
Alternativní recepty
Beef "Burgundy"
40 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Bunny chow
45 min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Chicken San Fernando
55min