Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 41.9 g
- Nasycený tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 267.9 mg
Alternativní recepty
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Beef stroganoff
35 min
Bunny chow
45 min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Beef "Burgundy"
40 min
Lamb stew with couscous
2 Std. 10 Min
Traditional bobotie
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Curry pork sosaties
24h 30 min
Beef Burgundy
1h 45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min