Kompatibilní verze
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Protein
- 52.9 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1265.4 mg
Alternativní recepty
Beef "Burgundy"
40min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Three meat roulade
2h 5min
Scotch eggs
50min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1j
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Curried chicken salad wraps
50min
Beef ragu
1h 25min