Kompatibilní verze
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Protein
- 52.9 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1265.4 mg
Alternativní recepty
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35 Min
Meat stock paste
45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35 min
Veal pizzaiola
40min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb and feta meatballs
30min