Zařízení & příslušenství
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
water60 oz
-
salt plus extra to season1 tsp
-
penne pasta, dried12 oz
-
cooked turkey meat cubed or pulled8 oz
-
asparagus cut in pieces (1 in.), woody ends removed8 oz
-
garlic cloves2
-
lemon thin peel only, no pith1
-
dried chili flakes (volitelně)¼ tsp
-
fresh parsley (leaves only)½ oz
-
olive oil2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
-
goat cheese crumbled2 oz
-
baby arugula2 oz
-
lemon zest to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
33 g
Kalorie
2732 kJ /
653 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
70 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thankful for Leftovers
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min.
Southwest Quinoa
40min.
Fish Carnitas
20min.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min.
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min.
Maple and Mustard Salmon
20min.
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min.
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2hod.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min.
Salmon and Lemon Rice Salad
40min.