Zařízení & příslušenství
Punschsterne
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 10min.
50 Stück
Suroviny
-
Bio-Zitrone½
-
Vanillezucker10 g
-
Zucker60 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen200 g
-
Butter kalt, in Stücken130 g
-
Eidotter1
-
Wasser300 g
-
Punschglasur (à 200 g), verschlossen1 Becher
-
kandierte Kirschen halbiert120 - 150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
1 g
Kalorie
259 kJ /
62 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gusto auf Kekse
12 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Spitzbuben mit Eierlikör
10hod. 40min.
Linzerkipferl
1hod. 50min.
Marzipanschnitten
3hod. 10min.
Zitronenküsse
2hod. 45min.
Kokosbusserl
1hod. 20min.
Mokka-Nuss-Stangerl
2hod. 25min.
Haselnussbusserl
9hod. 30min.
Süße Brotlaibe
2hod. 20min.
Kürbiskernkipferl
2hod. 10min.
Linzer Augen
2hod. 10min.
Schokokipferl mit Krokant
1hod. 40min.
Mohnkekse mit weißer Schokolade
1hod. 30min.