Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 100 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 320 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 140 Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 4 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 35 g Milch und 1 EL extra
- 100 g Marillenmarmelade, fein passiert
- 1 EL Rum
- 240 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4174 kJ / 997 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 74.6 g
- Nasycený tuk
- 33.4 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokomousse-Biskuitroulade
2 godz. 30 min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Polsterzipfl
2h 10 min
Punschkrapferl
1h 5min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Linzerkipferl
1h 50 min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Germknödel
1 Std.
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Buchteln mit Powidl
2h 20 min