Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi

Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi

4.7 40 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
12 pezzi

Suroviny

  • olio extravergine di oliva q.b. per oliare
  • di Emmental a pezzi
    100 g
  • cipollotti a pezzi (30 g)
    2
  • di pomodori secchi a pezzi metà
    50 g
  • uova
    4
  • di farina
    70 g
  • di latte
    200 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di prosciutto crudo
    12 fette
  • di erba cipollina fresca sminuzzata
    ½ mazzetto

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 181 kcal / 760 kJ
Protein 12 g
Tuk 11 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...