Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g roter Paprika, in Stücken
- 450 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Kümmel, ganz
- 100 g Stangensellerie
- 300 g Erdäpfel, festkochend
- 600 g Wasser
- 400 g stückige Paradeiser, aus der Dose
- 1 - 1 ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Krautfleckerl
40 Min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45min
Grüne Gemüsesuppe
35min
Fisolengulasch
1h 10min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Letscho
40 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h