Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g roter Paprika, in Stücken
- 450 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken (3 cm)
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Kümmel, ganz
- 100 g Stangensellerie
- 300 g Erdäpfel, festkochend
- 600 g Wasser
- 400 g stückige Paradeiser, aus der Dose
- 1 - 1 ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 4 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Schneller Gemüsesuppentopf
40min
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Krautfleckerl
40min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Fisolengulasch
1h 10min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Letscho
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min