Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Butterschmalz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, inkl. Saft
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Fisolen, frisch
- 2 Spritzer Essig
- 2 Prisen Zucker
- 2 - 4 Stück scharfe Debreziner, nach Geschmack
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
4
Semmeln
nebo 4 Scheiben Bauernbrot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2629 kJ / 628 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Krautfleckerl
40 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.