Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Butterschmalz
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, inkl. Saft
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Fisolen, frisch
- 2 Spritzer Essig
- 2 Prisen Zucker
- 2 - 4 Stück scharfe Debreziner, nach Geschmack
- 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
4
Semmeln
nebo 4 Scheiben Bauernbrot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2629 kJ / 628 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fisolenfleisch
1u.
Liptauer
15min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Fisolengulasch
1h 10 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1u.
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Krautsuppe
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1u.