Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Erdäpfel, mehlig, geschält, 350 g in Würfeln (1 cm) und 350 g in Stücken
- 1000 g Wasser
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 3 TL Kümmel, ganz, etwas mehr zum Dekorieren
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g frische Pilze, in Scheiben
- 5 EL Butterschmalz
- ½ TL Salz, etwas mehr für die Pilze
- 1 Zwiebel (ca. 80 g)
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 6 Scheiben Bauernbrot
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Buttermilch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1231 kJ / 294 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Eachtlengsuppe
45min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h