Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 190 g Roggenkörner
- 190 g Weizenkörner
- 130 g Zuckerrübensirup
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Würfel Hefe (60 g)
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 70 g Leinsamen
- 70 g Sesam
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 100 g Haselnüsse, ganz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 578 kJ / 138 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schwarzbrot
3h
Schwarzbrot mit Nüssen
3 godz. 15 min
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4 godz. 15 min
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Rosinenstuten
3h