
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 190 g Roggenkörner
- 190 g Weizenkörner
- 130 g Zuckerrübensirup
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Würfel Hefe (60 g)
- 1 ½ TL Salz
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 70 g Leinsamen
- 70 g Sesam
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 100 g Haselnüsse ganz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 138 kcal / 578 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Schwarzbrot mit Nüssen
3hod. 15min
Sportler-Brot
3hod. 50min
Rosinenstuten
3hod.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Schwarzbrot
3hod.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Graubrot
2hod.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4hod. 15min
Vollkornklotz
3hod. 30min
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min