Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20min
Cheesecake au saumon
4h
Bouchées boudin-pomme
1 godz. 30 min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20 min
Ballotine comme un macaron
25min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Biscuits apéritif crème et oignon
1 godz. 30 min
Cannelés au jambon
13h