Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicannelés au chorizo
12h
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1 Std.
Rillettes aux deux saumons
3 godz. 25 min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 Std. 15 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Cannelés au jambon
13 Std.
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min