Champignons farcis aux pruneaux

Champignons farcis aux pruneaux

4.3 44 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
20 pièces

Suroviny

  • 80 g de pruneaux dénoyautés
  • 120 g de fromage à pâte persillée (bleu) type Saint Agur®
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 champignons de Paris frais de taille moyenne
  • 10 tranches fines de lard fumé coupées en deux dans la longueur
  • 500 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 1.7 g
Kalorie 570.9 kJ / 138.2 kcal
Tuk 13.5 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 2.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...