
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu) type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 138.2 kcal / 570.9 kJ
- Protein
- 1.7 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ballotine comme un macaron
25min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1hod. 20min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Minicannelés au chorizo
12hod.
Roulé à la tomate
2hod.
Muffins au crottin de Chavignol
1hod.
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1hod. 15min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3hod. 30min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Cannelés au jambon
13hod.