Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 godz.
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20min
Cheesecake au saumon
4h
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Cannelés au jambon
13h