
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 1 bouquet de basilic frais équeuté
- 300 g d'eau
- 300 g de chair de melon
- 4 tranches de jambon de Bayonne coupées en fines lamelles
- 150 g de feta détaillée en cubes
- 100 g de roquette
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 283 kcal / 1178 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 23.1 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrines à l'italienne
3hod. 25min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1hod. 45min
Verrines estivales
12hod.
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Verrine saumon-endive
10min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1hod. 35min