Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 300 g d'eau
- 300 g de chair de melon
- 4 tranches de jambon de Bayonne, coupées en fines lamelles
- 150 g de feta, détaillée en cubes
- 100 g de roquette
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1178 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Tartelettes fines aux pommes et foie gras
1h 20 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3u. 25min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Verrines estivales
12h
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 godz. 30 min
Verrines printanières
25min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min