Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
TM31 TM5 TM6

Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne

4.8 (85 hodnocení)

Suroviny

  • 70 g de sucre en poudre
  • 1 g d'agar-agar (½ sachet)
  • 1 bouquet de basilic frais, équeuté
  • 300 g d'eau
  • 300 g de chair de melon
  • 4 tranches de jambon de Bayonne, coupées en fines lamelles
  • 150 g de feta, détaillée en cubes
  • 100 g de roquette
  • 8 c. à soupe d'huile d'olive

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1178 kJ / 283 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
12.8 g
Tuk
23.1 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty