Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2075 kJ / 497 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Poulet de la "Mère Blanc"
1 Std. 15 Min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Bœuf à l'orange
1h 25 min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 Std.
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Lapin marengo
1 Std.
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min