Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2075 kJ / 497 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Osso-buco
1h 20 min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Alicuit de canard
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Lieu noir aux pois chiches, oignon et curcuma
35min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30 min
Lapin à la moutarde
1h
Bœuf carottes
2 godz.