
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 497 kcal / 2075 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 26 g
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1hod. 15min
Travers de porc à la bière
1hod. 55min
Navarin d'agneau printanier
1hod. 25min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1hod.
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1hod. 30min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1hod. 20min
Bœuf à l'orange
1hod. 25min
Veau Marengo
55min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Bœuf carottes
2hod.
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min
Lapin à la moutarde
1hod.