Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- beurre, pour le moule
- farine, pour le moule
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 100 g de lait
- 3 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 80 g de fromage à pâte persillée (bleu), type bleu de Gex
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de miel
- 250 g de tomates cerise (2 petites grappes)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3138.8 kJ / 757.8 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 56.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Petits cakes à la tomate farcie
40 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1 Std. 20 Min
Tarte poivron-chèvre
1 godz. 35 min
Quiche italienne
1h 5min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Cake aux 3 fromages
50min
Quiche aux tomates cerises
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h