Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di cimette di broccoli
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di gherigli di noci
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2246.9 kJ / 537.2 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min