Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di pomodori maturi
- acqua bollente
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g olio extravergine di oliva
- 150 g di riso Carnaroli
- 200 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577.1 kJ / 377 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 545.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1 Std.
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale
20 min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto pollo e piselli
35 Min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 Min
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1h 30 min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Risotto con verdure e sogliola
40 Min
Crema di patate, lattuga e riso
No ratings
Cavolo fermentato
No ratings
Spaghetti broccoli e noci
40 Min