Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
70
g di speck a cubetti
nebo 70 g di pancetta affumicata a cubetti - 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di lenticchie in scatola, scolate
- 400 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 150 g di pasta secca corta, tipo Ditalini
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cucchiai di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 0.8 mg
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45 Min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 menit
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Minestra di riso e ceci
30 min
Zuppa di lenticchie
50 menit
Zuppa di farro e fagioli
1j
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10 min
Zuppa di legumi vegetariana
40 min
Zuppa di legumi e verdure
40 min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1j