Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 uova
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632.4 kJ / 151.1 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 260.5 mg
Alternativní recepty
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Flan di carote
50min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Indivia belga gratinata
1h 20min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Cocottine di zucca e ricotta
50min