Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di burro
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 120 g di funghi finferli freschi interi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzi
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- ¼ di dado per brodo di pollo
- 4 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 500 g di acqua
- 4 carciofi surgelati
- 4 fettine di pane bianco tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1140 kJ / 274 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa agrodolce cinese
15 min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 godz. 20 min
Involtini primavera vietnamiti
40 min
Uova alla Benedict
45 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Ala hodi (Patate al curry)
40 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 min
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Insalata con uovo pochè
45 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min