Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di burro
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 120 g di funghi finferli freschi interi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzi
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- ¼ di dado per brodo di pollo
- 4 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 500 g di acqua
- 4 carciofi surgelati
- 4 fettine di pane bianco tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1140 kJ / 274 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1u.
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Insalata con uovo pochè
45min
Uova in camicia con salsa di salmone e avocado
35min
Uova alla Benedict
45min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Salsa olandese (TM6)
15min
Guacamole Tex-Mex
5min