Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di burro
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 120 g di funghi finferli freschi interi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, a pezzi
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- ¼ di dado per brodo di pollo
- 4 cucchiai di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 500 g di acqua
- 4 carciofi surgelati
- 4 fettine di pane bianco tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1140 kJ / 274 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2h 10min
Blinis con burrata e scampi
1h
Insalata con uovo pochè
45min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20 min.
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min