Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g alho-francês, só a parte branca
- 600 g batata pequena ou cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby® (4 unid. aprox. pequenas),
- Água q.b. p/ cobrir as fatias de batata
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
-
½
cubo de caldo de peixe
nebo ½ c. chá de caldo de peixe caseiro - ½ c. chá de pimenta preta
- 300 g natas espessas (48% de gordura)
- 600 g filetes de peixe s/ pele (bacalhau, garoupa, etc.)
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 1 c. sopa de manteiga
- 1 limão cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2731.5 kJ / 652.8 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 41.7 g
- Nasycený tuk
- 25.1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1001.5 mg
Alternativní recepty
Fusilli com frango e azeitonas
50 Min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min
Quiche de atum e tomilho-limão
45min
Canja de noodles
40min
Arroz de frango
50 Min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 Std.
Bolo de chocolate sem farinha com frutos silvestres
1 Std. 30 Min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 min
Bolo de iogurte e ameixa
50 Min
Almôndegas com legumes estufados
45min
Arroz de ervilhas com salsichas
30min