Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g alho-francês, só a parte branca
- 600 g batata pequena ou cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby® (4 unid. aprox. pequenas),
- Água q.b. p/ cobrir as fatias de batata
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
-
½
cubo de caldo de peixe
nebo ½ c. chá de caldo de peixe caseiro - ½ c. chá de pimenta preta
- 300 g natas espessas (48% de gordura)
- 600 g filetes de peixe s/ pele (bacalhau, garoupa, etc.)
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 1 c. sopa de manteiga
- 1 limão cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2731.5 kJ / 652.8 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 41.7 g
- Nasycený tuk
- 25.1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1001.5 mg
Alternativní recepty
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min
Douradinhos Bimby®
1h
Frango à Gomes de Sá
1h 20min
Empanadas de cavala e ovo sem glúten
1 Std. 10 Min
Arroz de fiambre com pack-choi
40min
Aperol spritz
5min
Soljanka
1h 30min
Empadão de batata e cogumelos
1h 20min
Arroz mexicano com Pulled Pork
45min
Guisado de frango com scones de milho
3 Std.
Tomatada de bacalhau
55min
Empadão enrolado
1h 30min