Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g salsa
-
60
g queijo Gruyère
nebo 60 g queijo emmental - 20 g azeite
- 50 g manteiga
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 10 g mostarda à antiga
- 500 g couve coração-de-boi cortada em juliana
- 1000 g pescada cortada em tranches
- Pimenta q.b.
-
200
g natas
nebo 200 g natas de soja - 200 g leite
- 2 gemas de ovo
- 15 g amido de milho
- 35 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2102 kJ / 503 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 Min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Beringela recheada com atum
1 Std.
Pescada com molho de tomate fresco
35 Min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 Min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 Min
Empadão de peixe
1 Std.
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Lombos de pescada com molho Mournay
55 Min