Filetes com espargos e arroz de açafrão

Filetes com espargos e arroz de açafrão

2.5 21 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 doses

Suroviny

  • maruca (600 g aprox.)
    4 filetes de
  • espargos verdes arranjados e cortados em pedaços
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • água
    1200 g
  • açafrão-da-índia
    2 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    10 g
  • arroz basmati
    300 g
  • natas
    200 g
  • cebolinho cortado em pedaços
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1169.2 mg
Protein 44.4 g
Kalorie 2720.4 kJ / 650.2 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 12.2 g
Sacharidy 64.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...