Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Spitzkohl (ca. 400 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Pfeffer, mild
- ¼ TL Chiliflocken
- 3 Bratwürste, roh, gewürzt (ca. 300 g)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 2 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohltarte
2h
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1h 30min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Wirsingtarte
1h 30min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min