Zařízení & příslušenství
豆渣香鬆
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 25min.
1 完整食譜
Suroviny
-
海苔 剪小塊(約3公分)2 張
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
油20 克
-
糖25 克
-
醬油20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
82.1 g
Kalorie
4423.8 kJ /
1058.3 kcal
Tuk
52.1 g
Vláknina
34.3 g
Sacharidy
100.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
豆陣來吃飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan