Zařízení & příslušenství
芋泥鴨
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
2 個
Suroviny
-
花椒粉⅛ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
帶皮去骨鴨腿 (約2隻)500 克
-
芋頭 去皮,切片(厚約1公分)300 克
-
廣式臘腸 切小塊(約0.5公分)30 克
-
水600 克
-
玉米粉 多備些撒粉用45 克
-
麵包粉 捏碎50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
46.8 g
Kalorie
4920.2 kJ /
1177.1 kcal
Tuk
76 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
82.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
芋罷不能的好滋味
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan