Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 250 g Hartweizengrieß
- 125 g Wasser
- ¼ TL Salz
Burrata-Creme
- 200 g Burrata, abgetropft
- 50 g Trüffelöl
- ½ - ¾ TL Salz (siehe Tipp)
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
Agnolotti-Füllung
- 50 g Pinienkerne
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 35 g Schalotten, halbiert
- 40 g Trüffelsauce (z. B. Salsa Tartufata)
- 150 g Ricotta
- ¼ TL Limettenschale
- ¼ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Fertigstellung
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- Hartweizengrieß zum Bearbeiten
- 2 Eigelb, verquirlt
- 20 g Feldsalat zum Garnieren
- Trüffel, frisch, gehobelt, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 6165 kJ / 1473 kcal
- Protein
- 64 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 96 g
- Nasycený tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18 g
- Sodík
- 2747 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8h
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25 min
Pulled Lachs Baguettes
45 min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45 min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Burrata-Brot-Salat mit Erdbeer-Salsa
20min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Edamame-Garnelen-Salat
40 min