Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Contorno di zucchine e mais
35min
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Fagioli in umido
1h 30min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 godz. 20 min
Melanzane trifolate
40min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Contorno di verza
35min
Melanzane piccanti e lenticchie
30min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Radicchio in saor
3h 45min