Fagioli alla veneta

Fagioli alla veneta

2.8 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 1000 g di acqua
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 500 g di fagioli borlotti freschi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 5 filetti di acciuga sotto sale
  • 100 g di aceto di vino rosso
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12.8 g
Kalorie 900 kJ / 215 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 5.3 g
Sacharidy 19.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...