
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 215 kcal / 900 kJ
- Protein
- 12.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Fave al guanciale
35min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6hod. 20min
Cardi gratinati
40min
Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)
30min
Fave in umido
1hod.
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Fagioli in umido
1hod. 30min
Radicchio in saor
3hod. 45min
Fagioli rossi in umido
1hod. 20min
Piselli in umido
1hod. 10min
Contorno di verza
35min