Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Pasticcio di baccalà
1h 30min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Stoccafisso con i porri
50 Min
Baccalà alla Soutelo
30 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà gratinato
1 Std.
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min