
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 499 kcal / 2088 kJ
- Protein
- 40.2 g
- Tuk
- 21.9 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà gratinato
1hod.
Mousse di baccalà
45min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla veneziana con polenta
1hod. 45min