Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà alla Veracruz
1j
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1j
Baccalá alle olive
25 min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 menit
Baccalà gratinato
1j
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1j