Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 150 g di coppa a cubetti
- 100 g di vino bianco
- 80 g di succo di melagrana
-
650
g di brodo vegetale
nebo 650 g di acqua +1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 40 g di burro a pezzi
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2625 kJ / 627 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 75.9 g
- Tuk
- 29.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto al Barolo
30min
Risotto champagne e melagrana
50min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto alla birra
35min