Vanilleeis mit gesalzenem Karamell

4.1 249 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 14hod.
8 Portionen

Suroviny

Salzige Karamellsauce
  • Zucker
    250 g
    250 g brauner Zucker
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Wasser
    1030 g
  • Zitronensaft (siehe Tipp)
    1 TL
  • Butter kalt
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Essig
    50 g
Eiscreme und Fertigstellung
  • Vanilleschote nur das Mark
    ½
  • Milch, 3,5% Fett
    600 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Zucker
    30 g
  • Eigelb
    6

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 2034 kJ / 486 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...