Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salzige Karamellsauce
-
250
g Zucker
nebo 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Salz
- 50 g Essig
Eiscreme
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 600 g Milch, 3,5% Fett
- 200 g Sahne
- 30 g Zucker
- 6 Eigelb
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Krokant
1 godz. 30 min
Baiser-Herzen
2 godz.
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15 Std.
Vanilleeis
12 Std.
Karamell-Bonbons
2 godz.
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Karamellsauce, salzig
20min
Karamell-Likör
1 godz. 30 min
Karamell-Bonbons
2 godz.
Gesalzene Karamellsauce mit Schokomousse
3h 25 min
Sauce Hollandaise
15 Min
Vanillesauce (Crème Anglaise)
15 Min