
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Äpfel unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)
- 150 g Wasser (ca. 30°C)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 179 kcal / 750 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gerstenbackmalz
50hod. 50min
Sauerteigpulver
24hod. 10min
Roggensauerteig
96hod. 20min
Ciabatta
17hod.
Brot Venezia
17hod. 10min
Buttermilchbrot
18hod.
Zwirbel-Graubrot
16hod.
Roggen-Schmalz-Brot
16hod. 10min
Oberländer
14hod. 30min
Kommissbrot
15hod. 30min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16hod. 45min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min