Zařízení & příslušenství
Apfel-Weizensauerteig
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
400 g
Suroviny
-
Äpfel unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)2
-
Wasser (ca. 30°C)150 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Protein
5 g
Kalorie
750 kJ /
179 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brot backen
70 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 Std. 10 Min
Brot Venezia
17 Std. 10 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Erdäpfelpolster
14 Std. 40 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 Std. 45 Min