Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Äpfel, unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)
- 150 g Wasser (ca. 30°C)
- 200 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 750 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Zwirbel-Graubrot
16h
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Sauerteigpulver
24 Std. 10 Min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Kommissbrot
15 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Brot Venezia
17 godz. 10 min