Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polvo de ajo
- 6 dientes de ajo
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
Solomillos en salsa de hinojo
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo
- 2 cucharaditas de granos de pimienta rosa
- 120 g de queso mascarpone
- 1 cucharada de extracto de buey
- 30 g de brandy
- 2 solomillos de cerdo ibérico (600 g)
- 2 naranjas peladas y en gajos (sin nada de parte blanca)
- 1 bulbo de hinojo cortado en gajos (aprox. 300 g)
- 40 g de mantequilla
- 200 g de agua
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 26.92 g
- Sacharidy
- 4.62 g
- Tuk
- 36.36 g
- Vláknina
- 0.91 g
Alternativní recepty
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Galantina de pavo rellena
5h 30 min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Estofado de cordero con hinojo
50 min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2h
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1u. 50min
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Caldereta manchega
1h
Dorada a la veneciana
55 min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min