Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 conejo entero (1000-1200 g) en trozos de 3x3 cm
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de jerez
- 16 tomates cherry
- 10 aceitunas negras
- 5 bayas de enebro (volitelně)
- 1000 g de agua
- 1 limón en cuartos
- 20 g de hojas de albahaca frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 375 kcal
- Protein
- 33.63 g
- Sacharidy
- 2.51 g
- Tuk
- 25.09 g
- Vláknina
- 1.18 g
Alternativní recepty
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 godz.
Codornices al limón
45min
Conejo a la huertana
45min
Conejo en doble cerveza
5 Std.
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo guisado
30min
Conejo al chilindrón
1 godz.
Conejo al cava
1 godz.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min