白酒蛤蜊
TM6 TM5 TM31

白酒蛤蜊

3.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 750 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨, 置入冷水吐沙30分鐘
  • 70 克 特級初榨橄欖油
  • 100 克 洋蔥, 切半
  • 30 克 蒜頭
  • 1 大匙 麵包粉
  • 100 克 白酒
  • 100 克 水
  • 50 克 萊姆汁
  • 1 茶匙 鹽, 可多備一些調味用
  • 5 枝 新鮮巴西利, 只取葉子,切碎

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
633 kJ / 151 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
5 g
Tuk
12 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty