白酒蛤蜊

白酒蛤蜊

3.4 5 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 人份

Suroviny

  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 置入冷水吐沙30分鐘
    750 克
  • 特級初榨橄欖油
    70 克
  • 洋蔥 切半
    100 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 麵包粉
    1 大匙
  • 白酒
    100 克
  • 100 克
  • 萊姆汁
    50 克
  • 可多備一些調味用
    1 茶匙
  • 新鮮巴西利 只取葉子,切碎
    5 枝

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3 g
Kalorie 633 kJ / 151 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...