
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 置入冷水吐沙30分鐘
- 70 克 特級初榨橄欖油
- 100 克 洋蔥 切半
- 30 克 蒜頭
- 1 大匙 麵包粉
- 100 克 白酒
- 100 克 水
- 50 克 萊姆汁
- 1 茶匙 鹽 可多備一些調味用
- 5 枝 新鮮巴西利 只取葉子,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 151 kcal / 633 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g