Zařízení & příslušenství
白酒蛤蜊
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 置入冷水吐沙30分鐘750 克
-
特級初榨橄欖油70 克
-
洋蔥 切半100 克
-
蒜頭30 克
-
麵包粉1 大匙
-
白酒100 克
-
水100 克
-
萊姆汁50 克
-
鹽 可多備一些調味用1 茶匙
-
新鮮巴西利 只取葉子,切碎5 枝
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3 g
Kalorie
633 kJ /
151 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
環遊世界異國料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan