木耳蓮藕排骨湯

木耳蓮藕排骨湯

4.5 18 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
3 人份

Suroviny

  • 排骨 以滾水川燙去血水
    300 克
  • 1200 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    3 大匙
  • 新鮮蓮藕 切片
    200 克
  • 新鮮黑木耳 切片
    50 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 19.3 g
Kalorie 1499.3 kJ / 358.3 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 15.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...