Zařízení & příslušenství
木耳蓮藕排骨湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
3 人份
Suroviny
-
排骨 以滾水川燙去血水300 克
-
水1200 克
-
薑 切片10 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮蓮藕 切片200 克
-
新鮮黑木耳 切片50 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.3 g
Kalorie
1499.3 kJ /
358.3 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
15.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
回家喝湯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan