木耳蓮藕排骨湯
TM5 TM6

木耳蓮藕排骨湯

4.5 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 排骨 ,以滾水川燙去血水
  • 1200 克 水
  • 10 克 薑 ,切片
  • 3 大匙 米酒
  • 200 克 新鮮蓮藕 ,切片
  • 50 克 新鮮黑木耳 ,切片
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1499.3 kJ / 358.3 kcal
Protein
19.3 g
Sacharidy
15.3 g
Tuk
23.3 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty