Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 排骨 ,以滾水川燙去血水
- 1200 克 水
- 10 克 薑 ,切片
- 3 大匙 米酒
- 200 克 新鮮蓮藕 ,切片
- 50 克 新鮮黑木耳 ,切片
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1499.3 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Vláknina
- 4 g