Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de vino dulce
- 280 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Fritura y montaje
- 500 g de aceite para freír
- 700 g de nata montada
- 2 cucharadas de azúcar glas (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 3.09 g
- Sacharidy
- 18.05 g
- Tuk
- 30.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta San Marcos
4h
Xuxos de crema
1h 30min
Crema pastelera
10 min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Cremadillos
3u. 50min
Carolinas
50min
Bizcocho con fresas y nata
2h
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Canutillos de crema
3h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Bambas de nata
1h 50 min
Buñuelos de viento
1h